Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Ο κλώνος του Κωστάκη

Είπαμε δεν ξέρουμε από πολιτική, όμως διάβασα στον πολίτη για τις συμβουλές του Παναγόπουλου στον Τάσσο για τον τρόπο που θα κινηθεί απέναντι στα ΜΜΕ । κατά τη προεκλογική περίοδο ।Ίδια τακτική με του Κωστάκη άλλοι βγάζαν τα κάστανα από τη φωτιά αυτός [κύριος?] λέτε η συνταγή να πιάσει? Χριστός κι η Παναγία.

5 σχόλια:

prophet81 είπε...

Καλησπέρα, τι ακριβώς εννοείς; Δεν έχω διαβάσει τις "συμβουλές" και ψιλομπερδεύτηκα με τα τόσα ονόματα!

stalamatia είπε...

Ο επικοινωνιολόγος του Τάσσου [σύμφωνα με την εφημερίδα ο πολίτης]συμβουλεύει το πρόεδρο να είναι ευγενικός με τα ΜΜΕ να αφήνει τους ΄΄αλλους να λένε τις μπηχτές και να φωνασκούν και αυτός να έχει ένα προφίλ που να εμπνέει εμπυστοσύνη, ασφάλεια, ότι είναι πρόεδρος που ενώνει και προστατεύει,προσφέρει ελπίδα, και η προτεραιότητα του είναι η λύση .
Εμένα όλα αυτά τα γλυκανάλατα μου θυμίζουν Κωστάκη. Και αφού οΚωστάκης κέρδισε τις εκλογές,μπορεί να σκέφτηκαν να ακολουθήσει και η κυπριακή ηγεσία την ίδια τακτική μήπως και ξαναβγούν στην εξουσία . Μόνο που αυτοί δεν έχουν αντίπαλο τον Γιωργάκη.

prophet81 είπε...

Αααααα...τώρα κατάλαβα! Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ οι συμβουλές που δίνονται γενικότερα στους πολιτικούς. Κανονικά θα έπρεπε να είναι συμφωνα με την προσωπικότητα και του στυλ του καθενός αλλά...
Έχει και την πλάκα του όμως όλο αυτό το σκηνικό, βλέπεις τους πολιτικούς να παίζουν το ρόλο τους λες και είναι σε θέατρο (ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα). Το καλύτερο όμως είναι ότι ο λαός έχει καταλάβει τι παίζεται και γελάει με όλα αυτά τα "παρατράγουδα"!
Την καλημέρα μου...

Kinos Thnitos είπε...

ασχετο το σχόλιό μου με το topic αλλά διάβασα οτι στα 50 θέλησες να πας σε νυχτερινό σχολείο και να γίνεις και blogger.
αυτό είναι το λαμπρό παραδειγμα που θα έπρεπε να έχουν όσοι λένε περί ηλικιών ή οτι τώρα ειναι αργά και κατι τέτοια...
Ή απλώς όσοι μπροστά σε κάτι που μοιάζει βουνο κάθονται και το κοιτάνε αντι να ξεκινήσουν να το διαβούν.
Όπως λένε και οι κινέζοι''ένα ταξίδι δύο χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα απλό βήμα''!

Nobody είπε...

Είναι κρίμα οι Κύπριοι να θέλουν να μιμηθούν τους Έλληνες. Τόσοι κατακτητές πέρασαν από εδώ. Διαλέξτε τον καλύτερο για μίμηση!! ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!