Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2007

Ο κλώνος του Κωστάκη

Είπαμε δεν ξέρουμε από πολιτική, όμως διάβασα στον πολίτη για τις συμβουλές του Παναγόπουλου στον Τάσσο για τον τρόπο που θα κινηθεί απέναντι στα ΜΜΕ । κατά τη προεκλογική περίοδο ।Ίδια τακτική με του Κωστάκη άλλοι βγάζαν τα κάστανα από τη φωτιά αυτός [κύριος?] λέτε η συνταγή να πιάσει? Χριστός κι η Παναγία.

6 σχόλια:

prophet81 είπε...

Καλησπέρα, τι ακριβώς εννοείς; Δεν έχω διαβάσει τις "συμβουλές" και ψιλομπερδεύτηκα με τα τόσα ονόματα!

stalamatia είπε...

Ο επικοινωνιολόγος του Τάσσου [σύμφωνα με την εφημερίδα ο πολίτης]συμβουλεύει το πρόεδρο να είναι ευγενικός με τα ΜΜΕ να αφήνει τους ΄΄αλλους να λένε τις μπηχτές και να φωνασκούν και αυτός να έχει ένα προφίλ που να εμπνέει εμπυστοσύνη, ασφάλεια, ότι είναι πρόεδρος που ενώνει και προστατεύει,προσφέρει ελπίδα, και η προτεραιότητα του είναι η λύση .
Εμένα όλα αυτά τα γλυκανάλατα μου θυμίζουν Κωστάκη. Και αφού οΚωστάκης κέρδισε τις εκλογές,μπορεί να σκέφτηκαν να ακολουθήσει και η κυπριακή ηγεσία την ίδια τακτική μήπως και ξαναβγούν στην εξουσία . Μόνο που αυτοί δεν έχουν αντίπαλο τον Γιωργάκη.

prophet81 είπε...

Αααααα...τώρα κατάλαβα! Πάντως, εδώ που τα λέμε, δεν νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ οι συμβουλές που δίνονται γενικότερα στους πολιτικούς. Κανονικά θα έπρεπε να είναι συμφωνα με την προσωπικότητα και του στυλ του καθενός αλλά...
Έχει και την πλάκα του όμως όλο αυτό το σκηνικό, βλέπεις τους πολιτικούς να παίζουν το ρόλο τους λες και είναι σε θέατρο (ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα). Το καλύτερο όμως είναι ότι ο λαός έχει καταλάβει τι παίζεται και γελάει με όλα αυτά τα "παρατράγουδα"!
Την καλημέρα μου...

Kinos Thnitos είπε...

ασχετο το σχόλιό μου με το topic αλλά διάβασα οτι στα 50 θέλησες να πας σε νυχτερινό σχολείο και να γίνεις και blogger.
αυτό είναι το λαμπρό παραδειγμα που θα έπρεπε να έχουν όσοι λένε περί ηλικιών ή οτι τώρα ειναι αργά και κατι τέτοια...
Ή απλώς όσοι μπροστά σε κάτι που μοιάζει βουνο κάθονται και το κοιτάνε αντι να ξεκινήσουν να το διαβούν.
Όπως λένε και οι κινέζοι''ένα ταξίδι δύο χιλιάδων μιλίων ξεκινάει με ένα απλό βήμα''!

Nobody είπε...

Είναι κρίμα οι Κύπριοι να θέλουν να μιμηθούν τους Έλληνες. Τόσοι κατακτητές πέρασαν από εδώ. Διαλέξτε τον καλύτερο για μίμηση!! ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫