Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Να ξαναπάει κανείς ή να μην ξαναπατήσει?

Σκεφτόμουνα (εντάξει καμιά φορά σκέφτομαι) τα μπλογκ και συγκεκριμένα τις αναρτήσεις και τα σχόλια। Ο καθένας μας για δικούς του λόγους έφτιαξε ένα μπλογκ και άρχισε να γράφει ,άλλοι γράφουν πολιτικά άλλοι κοινωνικά άλλοι εξειδικευμένα θέματα που πρέπει να έχεις και κανένα πτυχίο για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής (αυτό με τον ποιητή το έχω μάθει εδώ στα μπλογκ )

Και ερχόμαστε στις αναρτήσεις και στα σχόλια γράφουμε την ανάρτηση (καλή ώρα εγώ τώρα και καλά να κάνω ανάλυση ,όχι αίματος και ούρων αλλά αναρτοσχολιοανάληση ναι δικιά μου λέξη είναι).
Α ξέχασα έχουμε και τους μετρητές όπου βλέπουμε πόσοι περνάνε από το σπίτι μας ,καλά στους 50 ο ένας μπορεί να αφήσει σχόλιο, και λες τώρα πω πω πόσοι περνάνε!!! είμαι διάσημη αλλά με τις μπιτ μπιτ που γράφω παίρνουν δρόμο και δρομάκι ।Ναι αλλά μερικοί από αυτούς μπορεί νάναι φίλοι που άφησαν σχόλιο και περνούν για να δουν τι άλλο ΚΑΛΌ έγραψες।
Είναι και το άλλο πηγαίνεις και αφήνεις σχόλια δεξιά και αριστερά και σε μερικά μπλογκ είσαι σταθερός και αρκετοί σου ανταποδίδουν την επίσκεψη τρώτε το γλυκάκι σας πίνετε τον καφέ σας και χα χα χου και χι χι χι όλα καλά।
Όμως πας και σε μερικούς (αυτό είναι και μαζοχισμός πια) συχνά πυκνά και αφήνεις τα σχόλια σου και ο οικοδεσπότης δεν πατάει ποτέ στο δικό σου τσαρδί, ούτε για ένα σχόλιο και όχι μόνο αυτό αλλά ούτε και απαντάνε ποτέ στα σχόλια που τους αφήνουν οι επισκέπτες δεν έχει ούτε γλυκό , καφέ της παρηγοριάς। Τώρα θα μου πείτε τι θέλεις και ασχολείσε με αυτούς? ασχολήσου με τους άλλους που είναι φιλόξενοι που ακόμα και άσχετο σχόλιο να γράψει κάποιος θα του πούνε ένα για στα πολλά που θα αφήσει, ναι αλλά τι θα έγραφα σήμερα?Είχα να φτιάξω και χυλοπίτες.

15 σχόλια:

Υλάτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Υλάτης είπε...

Η υποχρέωση μας είναι να σεβόμαστε τα δικαιώματα των άλλων και αυτοί τα δικά μας.(Το σχόλιο σου)

Το δικαιώμα να σχολιάζω ένα μπολκ δεν δημιουργεί την υποχρέωση αντίστοιχης απάντησης, πρέπει όμως να παραδεχτώ, όταν είσαι στις καλές σου είσαι καλή, όταν είσαι στις κακιές είσαι ακόμα καλύτερη.

rose είπε...

χυλοπίττες για τις χυλόπιτες!

καλό!

APOTINEDRA είπε...

Και γω πολλές φορές νιώθω ότι είμαι αφιλόξενη με τους επισκέπτες μου, αλλά το θέμα είναι ότι μπορεί να γράψω κάτι, να μπω μέσα μετά από ένα μήνα και τα σχόλια νάναι πολλά, και που χρόνος για απάντηση. Παντα ομως προσπαθώ να διαβάζω τα αγαπημένα μου ιστολόγια έστω και αν δεν σχολιάζω!

ruth_less είπε...

Ίσως επειδή είμαι σχετικά "καινούργια" στην μπλογκόσφαιρα, σε όλους όσους επισκέπτομαι, γράφω και κάτι. Η αλήθεια είναι όμως ότι πρέπει να μου κάνει και κλικ το θέμα. Φυσικά μπαίνω συχνά στα διάφορα blogs και γι΄αυτό δεν μαζεύονται και πολλά σχόλια που θέλουν απάντηση.

Πιστεύω ότι όλοι όσοι έχουμε blogs χαιρόμαστε να βλέπουμε και σχόλια γραμμένα. Από την άλλη, αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά πιστεύω μια και μπαίνει κάποιος στον κόπο να σε διαβάσει (και φαίνεται και πόσες φορές μπαίνει κάποιος) κάτι θα έχει να πει (κανονικά).

Μου αρέσει γενικά στη ζωή μου να εφαρμόζω το "κάνε στους άλλους ότι θέλεις να κάνουν σε σένα οι άλλοι". Προσπαθώ τουλάχιστον να το εφαρμόζω. Αυτό φαντάζομαι μπορεί να κρατήσει αρκετές ισορροπίες.

Diasporos είπε...

Οι φίλοι πρέπει να έχουν συχνή επαφή.
Έστω και μονολεχτικά.
Τα σχόλια πάντοτε είναι ευπρόσδεχτα (blogger=καλλιτέχνης, άρα τα σχόλια είναι μια μορφή επιβεβαίωσης)

Εγώ στο μπλογκ μου πάντα περιμένω να μου γράψουν κάτι, έστω και αν αυτό είναι "μα τί εννοείς ρε τιτιτι; "

stalamatia είπε...

Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα παράπονα για μένα, απλά είναι διαπιστώσεις γενικότερα που έτυχε να δω σε άλλα μπλογκ.Και μιλώ για οικοδεσπότες που δεν κάνουν σχεδόν ποτέ σχόλια ούτε στα δικά τους αλλά ούτε και σε άλλους παρόλο που τους επισκέπτονται πάρα πολλοί. Θα μου πείτε έτσι είναι οι σταρ.Συμφωνώ χα χα χα.
Υ.Γ
Άμα έχω κότσια τώρα ας μην απαντήσω.

stalamatia είπε...

Υλάτη
Εχεις δίκιο κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει.Μούγκα στη στρούγκα.

Ρόουζ
Αλήθεια έφτιαξα χυλοπίτες πριν γράψω, μου πήρε όλη μέρα.

Αποτηνέδρα
Μην απολογείσε παιδί μου επειδή εμένα μου ήκθε να το παίξω ειδικός εξάλλου εσύ απαντάς .

stalamatia είπε...

Ρούθλες

Αν γράφαμε σε όλους δεν θα προλαβαίναμε ούτε να φάμε όχι να π.αμε και δουλειά όπως λες και εσύ πρέπει να κάνει κλικ.

Διάσπορε
Μικάμε ούε μονολεκτικά ούτε και με νεύμα μερικά.

faraona είπε...

Mια μικρογραφημενη κοινωνια ειμαστε κι εδω στα μπλογκ.
Μηπως και στην ζωη ετσι δεν γινεται?
Κι αφου εκει που περνας καλα και σου βγαζουν και γλυκακι ειναι μια χαρα...τι τους θες τους αλλους?
Γραφε μονο γι αυτους που σ αγαπανε και σε θελουν στην ζωη τους...

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Αφού το ξέρεις ότι υπάρχουν και βεντέτες στο διαδίκτυο, όπως και στη ζωή. Μια τέτοια είμαι κι εγώ αλλά έλα που είμαι καλός άνθρωπος και δεν μπορώ να αφήνω το λαό μου χωρίς μια τόση δα απαντησ.... σιγά ρε... τι τα πετάς τα αβγά κερά μου... έχουν λεφτά... τις ντομάτες... μαζέψτε τις ντομάτες... θα τις κάνουμε με τα αβγά στραπατσάδα... όχι το προφιτερόλ ρεεεε..... την ατυχία μου... ούτε να αστειευτεί δε μπορεί κανείς εδώ μέσα!

Αχάπαρη είπε...

den variese.. simasia exei auta pou grafeis na aresoun kai na ekfrazoun esena. tora an aresoun kai stous allous sigoura en entharintiko gia na sinexizeis na grafeis alla pali auto to pare-dose me ta sxolia en ligo kourastiko, giati to thema einai na grafeis sxolia gia kati pou sou travikse tin prosoxi kai oxi giati exeis ipoxrewsi s' auton pou to egrapse.

lakis είπε...

Καλές είναι κι οι χυλόπιτες. Συνέχισε να γράφεις κι εμείς θα συνεχίσουμε να σε διαβάζουμε. Α, ναι, βγάζε και περισσότερες φωτογραφίες:) Μέρα καλή

stalamatia είπε...

Φαραώνα μου έτσι γίνετε και στη ζωή,μόνο που τους κοιτάς στα μάτια.

Μπλογκούλη
όντως είσαι καλός μπλογκάκιας γι'αυτό σε αγαπάνε και στη γειτονιά χα χα χα .

Αχάπαρη
Όντως είναι εθαρυντικό και όπως λες σημασία έχει αυτό που γράφεις να σε εκφράζει. Καλωσόρισες στη γειτονιά μου.

Λάκη

Δεν πτοούμε εγώ και θα γράφω και φωτογραφίες θα βάζω.
Υ.Γ.
Σήμερα άρχισα τα μαθήματα βυζαντινής μουσικής .

Ανώνυμος είπε...

hello :-)

mpiskotakia jaffa apo keina me to zeledaki portokali exeis? An oxi den ksanarxomai