Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Ουράνιο τόξο



Σήμερα το απόγευμα βγαίνοντας στο μπαλκόνι, στον πρώτο όροφο που μένω είδα στον ουρανό ένα ουράνιο τόξο που κρυβόταν πίσω από το σπίτι απέναντι και δεν φαινόταν πολύ καλά,έτσι πήρα την μηχανή και ανέβηκα στη ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας για να το φωτογραφίσω και να σας το δείξω.
Το ουράνιο τόξο μου αρέσει ,μου αρέσουν τα χρώματα του , είναι σαν μήνυμα ελπίδας όπως ξεπροβάλλει ανάμεσα στα σύννεφα,είναι σαν να σου λέει πως όλα θα φτιάξουν,νομίζω ότι παλιά όταν ήμουν παιδί έβλεπα πιο συχνά ουράνια τόξα ,μπορεί όμως να κάνω λάθος και τώρα απλά να μην τα προσέχω όταν βγαίνουν .
Τα ουράνια τόξα έχουν κάτι παιδικό ,τα παιδάκια όταν το δουν θα το δείξουν με τα χεράκια τους ,θα ανοίξουν το στόμα τους όλο θαυμασμό εγώ άρπαξα τη φωτογραφική μηχανή δεν ήταν και κανένας άλλος στο σπίτι να του πω τι όμορφο ουράνιο τόξο για να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου,γιατί ενθουσιάστηκα και όπως ήμουν με την ρόμπα(ρόμπα γίναμε) ανέβηκα στη ταράτσα και σας το παρουσιάζω.



15 σχόλια:

Leni είπε...

Κι εγώ κάμνω όπως το μωρό άμα δω ουράνιο τόξο!
Αφού είναι τόσο όμορφα!
Θυμούμαι την πρώτη φορά που είδα ένα, πόσο είχα ενθουσιαστεί.
Κοίτα εδώάλλο ένα :)

b|a|s|n\i/a είπε...

πάτησα το πλέι στο νανούρισμα, να το ακούσω με την ησυχία της νύχτας και του δωματίου, βυθίστηκα στα χρώματα του ουράνιου τόξου και πέρασα να σου αφήσω ένα και ζεστό και χρωματιστό χαμόγελο. :)
είστε πολύ τυχεροί που αντικρίζετε ακόμα τέτοιες εικόνες.

jf είπε...

Λένε πως στη μια του άκρη κρύβεται ένα σακί με χρυσάφι και τυχερός θάναι όποιος το φτάσει! Καλά λες πως είναι μήνυμα ελπίδας… [άσχετα αν δεν το φτάσει κανένας]

ρίτσα είπε...

είδα σήμερα και εγώ ένα

ήταν μισό στη μια άκρη του συννέφου και μισό στην άλλη

όμορφο:)

ruth_less είπε...

Μου αρέσουν τα ουράνια τόξα... ναι, μια αισιοδοξία που διαγράφεται πολύχρωμη και διασχίζει τον γκρίζο ουρανό.

Πολύ όμορφες φωτογραφίες... αχ βρε φιλενάδα κι εσύ με την ρόμπα να τρέχεις στις ταράτσες, να κρυολογήσεις και μετά να διερωτάσαι από που το άρπαξες... για χάρη της τέχνης όμως, χαλάλι. :)

kyriakos είπε...

teleio.

e-ioannis είπε...

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ?

Diasporos είπε...

Όλο ελπίδα, υποσχέσεις το τόξο. Καλή σου μέρα.

eirini είπε...

Καταπληκτικές φωτογραφίες! Μια φορά στην Χαλκιδική μετά από μια μεγάλη καταιγίδα, βγήκε ένα ουράνιο τόξο άλλο πράγμα! Πρώτη φορά είδα κάτι τόσο όμορφο από τόσο κοντά!
Καλησπέρα!!!

fvasileiou είπε...

Και μόνο που το βλέπω στις φωτογραφίες, με γαληνεύει.
Ευχαριστούμε.

Καλό Σαββατοκύριακο...

stalamatia είπε...

Λένι μου πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου ,η Κύπρος έχει όμορφα ηλιοβασιλέματα γεμάτα αναμνήσεις θυμάμαι ακόμα.....είπαμε συμμαζεύτηκα.Για να μεν με συμμαζέψει άλλος.

Μπάσνια μου στν Αθήνα που να το δεις? με το ζόρι φαίνετε λίγο γαλάζιο του ουρανού.
Εδώ στη επαρχία ακόμη και τα σύννεφα όταν δεν είναι ανταριασμένα είναι υπέροχα.

stalamatia είπε...

Ζαμάνφού μου λες?Τελικά νομίζω το χρυσάφι είμαστε εμείς ,η ζωή η ίδια,αλλά μου αρέσουν οι ιστορίες,αυτή δεν την ήξερα.Ευχαριστώ

Ρίτσα μου λες να βλέπαμε το ίδιο?Μπαα λες?.Φιλιά

stalamatia είπε...

Ρούθι μου ειδικά αυτές τις μέρες δεν έχω καμιά αισιοδοξία και έτσι προσπαθώ να την βρώ στα φυσικά φαινίμενα.Χρειάζομαι διακοπές πολύ νωρίς τις σκέφτομαι.Ρόμπα ξέκούμπωτη που λέμε,πρώτη φορά βγήκα έξω από τη πόρτα με ρόμπα ,για χάριν της τέχνης.Λέμε τώρα.

Κυριάκο ξενιτεμένε μας, εκεί στα Λονδίνα που να δείτε τέτοιο πράγμα ε?
Ευχαριστώ Καλό Σ/Κ.

stalamatia είπε...

Ιωάννη μου όλοι τα θαυμάσανε ,μην κοιτάς που δεν το λένε,νομίζουν ότι είναι ενήλικες.Φιλιά.

Διάσπορε μου ετσι θέλω να πιστεύω ειδικά την ελπίδα Καλό σου βράδυ.

Ειρήνη μου καλησπέρα δεν είναι υπέροχο? Ο ουρανός έχει τόσες ομορφιές!!!Τον ήλιο το φεγγάρι τα αστέρια τα σύννεφα και ενίοτε αυτά τα υπέροχα χρώματα από το ουράνιο τόξο.Φιλιά.

stalamatia είπε...

fvasileiou

Καλωσόρισες στην Γειτονιά μου ,Χαίρομαι που σου άρεσε ,εγώ ευχαριστώ για την επίσκεψη.Καλό Σαβατοκυρίακο.