Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ετσι χωρίς λόγο

Η  αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι να γράψω,πολλοί μπορούν να πουν γράψεις δε γράψεις το ίδιο πράμα είναι!.
 Όμως νιώθω ότι θέλω να γράψω ,ίσως έχω πολλά μέσα μου και να θέλω να τα πω,αλλά και πάλι δεν βγαίνουν.Εμένα μου αρέσουν τα απλά λόγια ,τα ζεστά λόγια,όχι τα μελιστάλαχτα αλλά τα ανθρώπινα,ακόμα και αν μιλούν για άσχημα πράγματα!.
 Καμιά φορά μου αρέσει  να πω για κάτι που έκανα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας,όπως τότε που πήγαινα στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας και μετά που άρχισα το νυκτερινό λύκειο,αλλά το σταμάτησα γιατί έτσι έπρεπε να γίνει,ήταν κάτι που το αποφάσισα μόνη μου και δεν μετανιώνω,καμιά φορά στη ζωή μας υπάρχουν προτεραιότητες πάνω από εμάς.
 Η ζωή μου συνεχίζετε με την οικογένεια μου και τη δουλειά μου ,φέτος  να είμαστε καλά θα αφοσιωθώ και στις φιλίες μου ,κάτι που σταμάτησα εδώ και δυο χρόνια σχεδόν για να μπορέσω να αντεπεξέλθω στις αντιξοότητες .
 Ενα γατάκι που έφερε η κόρη μου τις γιορτές κάπως με απόσπασε από τα πολλά που έχω στο μυαλό μου,μπορώ να πω μας συνεπήρε όλους ,σε λίγες μέρες βέβαια θα το πάει ο γιος μου στην Αθήνα μαζί του (μένει με τα παιδιά μου το γατί) και θα μας κακοφανεί .Όμως εντάξει δεν κολλάω σε τέτοια ,κάτι έχω στο μυαλό μου για φέτος, δεν θα κάτσω φρόνιμα,ίσως  προσπαθήσω να μάθω καμιά (τέχνη),τώρα που δουλεύω λιγότερες ώρες.Και ίσως αργότερα πάω και στη Κύπρο για λίγες μέρες, να ανοίξει πρώτα ο καιρός.Άντε έβγαλα μερικά από μέσα μου.




 

13 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

Σταλαματιά μου να'ρθεις. Ο καιρός εδώ ανοιχτός είναι. Μόνο χθες έβρεξε λίγο κατά τ'αλλα ήλιος και πάλι ήλιος όπως συνήθως :)
Να γράφεις εδώ μέσα όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεσαι. Είναι ψυχοθεραπευτικό το μπλογκ!

jf είπε...

Αυτό σου έλειπε να κάτσεις φρόνιμα... :)

Phivos Nicolaides είπε...

Έλα πρώτα στην Κύπρο και μετά όλα τα υπόλοιπα!

Anef_Oriwn είπε...

Καλό είναι να ψαχνόμαστε και να είμαστε σε συνεχή αναζήτηση του νέου ή/και της υλοποίησης κάτι που δεν τα καταφέραμε πιο πριν ...

ruth_less είπε...

Αρέσκεις μου όταν γράφεις έτσι Σταλαματιά μου... έγραψα Σε τζιαι στο blog μου :)Άτε έλα Κύπρο γιατί χειμώνα κανονικό δεν νομίζω να δούμε εδώ μέσα... βρέχει λίγο, πνιούμαστε και μετά μες τον ήλιο... που σου νέφκω που πάεις δηλαδή... Όπως ούλλοι δαμέσα (μετάφραση κάποιος;;)

ElenaG είπε...

Καλή και ευλογημένη χρονια πέρασα να πω!
Καλά είναι αν έχεις χρόνο να μάθεις καινούργια πράγματα.
Άντε με το καλο να έρθεις στη Πατρίδα
...και άμα έρθεις μην μας ξεχάσεις!

stalamatia είπε...

Νταίζη μου
Αργότερα να πιάσει η Ανοιξη!!



Ζαμανφου μου
Καθόλου φρόνιμη!!

stalamatia είπε...

Φοίβο μου
Μάλλον πρέπει πρώτα να φτιάξω τα μέσα μου για να χαρώ τη Κύπρο μου.

Ανεφ μου
Είμαι λίγο ψαχτήρι ,μόνο που είχα αφεθεί και τώρα λέω ξαναβάλω μπρος.

stalamatia είπε...

Ρούθι μου
Θα περάσω και από το μπλογκ σου ,από τη Κύπρο αργότερα!!

Ελενα μου
Χαίρομαι που η χρονιά ήταν καλή με σένα,θα τα πούμε και από κοντά κάποια φορά.

stalamatia είπε...

Σας ευχαριστώ όλους!

ιων είπε...

Χρόνια Πολλά, Καλή χρονιά. Να' σαι πάντα καλά και σύ και η οικογένειά σου.

stalamatia είπε...

Ιων μου
Καλή χρονιά και σε σας.
υ.γ.Κρίμα που δεν έχουμε πρόσβαση και στο μπλογκ σου!.

ιων είπε...

Σταλαματιά μου δεν έχω μπλογκ. Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά, αρκετούς από εσάς και κάποτε αφήνω και εγώ καμιάν κουβένταν.

Νοιώθω ότι είμαι μέλος σε μια μεγάλη παρέα. Τα μπλόγκ σας είναι παράθυρα σε ένα άλλο διαφορετικό κόσμο από τον μικρόκοσμο της Κύπρου και μαθαίνω συνέχεια καινούρια πράγμαγα και γνώσεις. Από τα πιο απλά καθημερινά και ανθρώπινα της ζωής σε άλλες χώρες, ως τα πιο πολυσύνθετα προβλήματα που θέτουν οι μπλόγκερς.

Σιγά σιγά σχηματίζω μιαν εικόνα στο μυαλό μου για τον καθένα και θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν κάποτε συναντηθούμε να δούμε πόσο πλησίασε η φαντασία με την πραγματικότητα!