Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014

Σαν  να τζιαι πήρα φόρα;;  Αλλά έτυχε σήμερα κάτι που είναι (θέμα) υγιεινής  .
Πήγα στην τράπεζα  σήμερα να στείλω κάποια λεφτά ( ε ναι ρε σεις ακόμα  μπορούμε και στέλνουμε λεφτά)  δεν μας τα έφαγε όλα το κούρεμα ,ίσα που πήρε τη ψαλίδα!
Μπαίνω μέσα στη τράπεζα αφού πρώτα πάτησα το ένα κουμπί να ανοίξει η πόρτα μετά βρέθηκα  στο κουβούκλιο ανάμεσα σε δυο πόρτες κλειδωμένες  την εξωτερική και την εσωτεική χεχεχε(ασφαλισμένη    η κυράτσα ) μετά αφού κλείδωσε η έξω η φωνή (όχι αυτή του Θεού ,ακόμη δεν έχω αρχίσει να ακούω φωνές,μου φτάνουν οι δικές μου)  μου λέει να πατήσω το μέσα κουμπί και να περιμένω,το πατάω και τσακ  ανοίγει.Ωραία  μπαίνω και κάθομαι χμ βλέπω ότι εχει μηχάνημα με νούμερα,ας πάρω ενα νούμερο να γίνουμε πολλά ,μην νιώθω και μοναξιά.
Πατάω το κουμπί   αλλά φευ  είχαν τελειώσει τα νούμερα ,βρε τι έπαθα, ,δεν βαριέσαι ίσα με δέκα νούμερα  ειναι ένα γύρω και από ενα που έχουν στη χούφτα του  ιιιιιιιιιιιιιιι  εντάξει είμαστε.
Τώρα περιμένω  η κοπελιαά που εξυπηρετούσε  βήχει βάζει το χερι της μπροστά ,να πάνε τα  όποια σάλια στην χούφτα της ,οκ  εχω οινόπνευμα στη δουλειά  , τελειώνει ο ενας πελάτης πάει άλλλος ,ξανά βήξιμο και τις δυο χούφτες μπροστά  στο στόμα,  τώρα μάλλον θα κράτησε και τα φλέγματα, παίρνει τα λεφτά  δίνει λεφτά κρατάει  χαρτιά δίνει χαρτιά στους πελάτες και βύξιμο και χέρια μπροστά.Ε ασσιχτήρ κυρά μου είσαι και νέα κοπέλα! Ναι πλύθηκα με ντετόλ και εβαλα και οινόπνευμα  ,ετσι κι'αλλιώς θα το έκανα εε τώρα έβαλα δυο φορές οινόπνευμα.
υ.γ. Τους είπα να βάλουν  νούμερα στην νουμερομηχανή και βάλανε .
Πάει και το Καλοκαιράκι!!!!

2 σχόλια:

DaisyCrazy είπε...

αχ κοχύλια και καλοκαιράκι... δε μας επισκέφτηκε για πολύ φέτος στην Κύπρο :(
ελπίζω να περάσει γρήγορα ο χειμώνας και ναρθει το επόμενο από νωρίς νωρίς!!!
φιλιά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Περασα μετα απο πολυ καιρο για να σου ευχηθω Υγεια πανω απ ολα!!!!
Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει όλους και να μας δώσει το χαμόγελο και καθετι που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής.
˛.°★。˛ΟΜΟΡΦΑ ��˛ ΜΑΓΙΚΑ ��˛ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ°.★* *
˛°_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。**
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ~`˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*../______/~\*.
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬-