Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Είναι θέμα χρόνου

Αγαπημένοι μου μπλογκόφιλοι καλώς σας ξαναβρίσκω, γύρισα από τα πάτρια εδάφη (γι'αυτά θα γράψω άλλη φορά,γιατί είναι σοβαρό θέμα) . Τώρα θα γράψω για τις αποφάσεις μου σχετικά με το τι θα κάνω το Χειμώνα . Είπε κανένας τίποτα? συνεχίζω ,χθές πήγα και γράφτηκα στο νυκτερινό Λύκειο και μάλιστα παρακολούθησα και τα μαθήματα ,μαθηματικά ,γεωμετρία ,αγγλικά , φυσική , χημεία ,καλά ήταν τα καταλάβαινα , γύρισα στο σπίτι μου δέκα παρά τέταρτο, ( αυτό δεν είναι καλό).

Λοιπόν σήμερα πήγα στο Λύκειο και ξεγράφτηκα τρόπος που λέει δηλαδή γιατί δεν ξεγράφεσαι απλά πήγα να πάρω το απολυτήριο μου πίσω και να τους πω ότι δεν θα ξαναπάω,μου αρέσει να είμαι λίγο τυπική.
Απογοητευθήκατε από μένα έ? Πριν πάω όμως στο Λύκιο πήγα και έκανα αίτηση για το ΚΕΕ όπου και γράφτηκα για να κάνω μαθήματα υπολογιστών και αγγλικά ,αύριο θα γραφτώ και για βυζαντινή μουσική,χαρά που θα κάνει ο γείτονας και φίλος καθηγητής, ούτε φίδι στο κόρφο του χε χε χε
Οι ώρες σε αυτά τα μαθήματα είναι λιγότερες τα δυο μαθήματα αγγλικά και υπολογιστές είναι από το κέντρο εκπαίδευσις ενηλίκων ,μόνο δυο μαθήματα
μπορούμε να πάρουμε। Η μουσική είναι άλλη υπόθεση θα πληρώνω τα μαθήματα στο πολιτιστικό του δήμου και θα μαθαίνω βυζαντινή μουσική, μέχρι να με πετάξει ο καθηγητής έξω .

Εάν πήγαινα Λύκειο δεν θα είχα χρόνο για τίποτα παρά δυο ώρες το μεσημέρι ,που δεν θα προλάβαινα να κάνω τίποτα και άντε να γυρίσεις το βράδυ από το σχολείο δέκα παρά κουρασμένη ,να κάνεις τι? να πλύνεις ?να μαγειρέψεις ?να σιδερώσεις ?να διαβάσεις ?να ξεκουραστείς? ποιος μίλησε για σύζυγο και παιδιά?

Ο χρόνος φίλοι μου αυτός ο άτιμος μου έβαλε τα δυο πόδια σ' ένα παπούτσι δυο νούμερα πιο μικρό .
Χώρια που θα έχω και για σας χρόνο ενώ αν έβαζα άλλο πρόγραμμα θα το είχα κλείσει το μαγαζί, τι είπατε ? θάχανε η Βενετιά βελόνι?????????.