Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Σε ποια γλώσσαν να σας γράψω

Kαλησπέρα  συνήθως δεν αρχίζουμε  ούτε με καλημέρα ούτε με καλησπέρα,αλλά αφού είναι βράδυ γιατί να μην καλησπερίσω;
  Ακόμα  δεν ξέρω τι θα γράψω αλλά στρογγυλοκάθισα και  φαντάζομαι ότι θα μου έρθει η έμπνευση χαχαχα.
  Ναι γιατί εν πελλή να έρτει σε μένα,  ακόμα τζιαι τούτη εν να πάει σε κανέναν συγγραφέα για   να κάμει βιβλίο να το πουλήσει να φκάλει ππαράες.
  Αντε τώρα να το διαβάσει  ελλαδίτης και να καταλάβει τι στο διάολο γράφω!
  Να πω την μαύρην αλήθκεια  έσιει πράματα που θέλω να τα γράφω στα κυπριακά ,τζιήνα που εν του τόπου μου, πόνοι τζιαι καημοί, τζιήνα που με εκάμαν να γελώ τζιαι να νιώθω ευτυχία  μες στη ψυσιή μου, τζιήνα που έζησα τον τζιαιρό που ήμουν κορούα τζιαι εβούρουν μες τες στράτες του χωρκού μου τζιαι έπαιζα με τες φιλενάδες μου.
 Τζιήνα που που με εκάμαν να τρέμω που τον φόον μου την ώρα που ερέσαν πουπάνω μας τα αεροπλάνα του Αττίλα τζιαι εγιώ εγονάτουν χαμέ τζιαι έκαμνα το σταυρό μου μαζί με άλλους χωρκανούς πουκάτω που τες ταράτσες των τζιηνούρκων σπιτιών που εμεινήσκαν οι νιόπαντρες κοπελούες με τους αντράες τους ,που ενε προλάβαν να χαρούν την αγάπη τζιαι τον έρωταν τους μες το ωραίον τους το σπίτιν.
   Θέλω να τα γράφω ούλλα στη γλώσσα μου τη μητρική,τη γλώσσα που εν μας εμαθαίναν στα σκολεία ,τη γλώσσαν που μόνον εσυντηχάναμε,αλλά εν την εγράφαμε γιατί ήτουν αντροπή ,ήταν αμορφωσιά,άλλα εγράφαμεν άλλα εσυντηχάναμε τζιαι θεέ μου αλόπως άλλα εκαταλαβαίναμε.
  Εσιεις φορές που ΘΕΛΩ να γράφω έτσι  !
 Εχει και φορές που ΠΡΕΠΕΙ να γράφω έτσι!
Τζιαι αφου ξεκίνησα με καλησπέρα  τελειώνω με μιαν ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ !