Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Δημοψήφισμα

Αυτή η ανάρτηση είναι η τελευταία με παράπονα ,δεν θα ξαναπαραπονεθώ ।Μερικοί μπορεί να με κατηγορήσουν για ρατσίστρια γιατί θα αναφερθώ σε άτομα που δεν μου φταίξανε σε τίποτα αλλά μόνο έτσι θα καταλάβετε την αδικία που γίνετε από το Κυπριακό κράτος σε βάρος του απόδημου Κύπριου ।
Όλοι λένε για το δημοψήφισμα και όλοι οι Κύπριοι θα πάνε να πούνε το ναι ή το όχι।Δηλαδή δικαιούνται να ψηφίσουν οι πρόσφυγες ,αλλά όχι ΕΓΩ οι μη πρόσφυγες αλλά όχι ΕΓΩ οι γυναίκες από άλλες χώρες που έχουν παντρευτεί Κύπριο αλλά όχι ΕΓΩ, οι (καλλιτέχνιδες) που έχουν παντρευτεί κάποιο Κύπριο για να μην τις απελάσουν αλλά όχι ΕΓΩ।
Όλοι οι Τουρκοκύπριοι (γι'αυτούς δεν γράφω τίποτα) Όλοι οι Τούρκοι που ήλθαν σαν κατακτητές και μένουν στα σπίτια μας αυτοί θα ψηφίσουν για να μου πούνε αν θα πάω ΕΓΩ ο πρόσφυγας στον τόπο μου ।Εγώ η πρόσφυγας σύμφωνα με τους κυβερνώντες της Κύπρου δεν έχω αυτό το δικαίωμα γιατί λέει δεν έχω εκλογικό βιβλιάριο ,τι να κάνω κύριοι όταν έφυγα δεν είχα γιατί δεν χρειάστηκε να ψηφίσω।Γιατί δεν μου βγάζετε εσείς τώρα ή γιατί δεν μου επιτρέπετε να έλθω να ψηφίσω με την προσφυγική μου ταυτότητα? τι σκατά την έχω?Γιατί θα πρέπει να αποφασίσουν για μένα όλοι οι παραπάνω?ΓΙΑΤΙ ;