Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Τι λογια να σας πω μαλαματένια λόγια ; απλά σας λέω ειμαι εδω!

Να γράψω ! σαν τι μπορώ να γράψω και να είναι αισιόδοξο; ναι αισιόδοξο  ! από απαισιοδοξία έχουμε χορτάσει όλοι μικροί μεγάλο! Όμως δεν υπάρχει κάτι που να το γράψω  να το διαβάσουν οι φίλοι μου και να σκάσουν έστω και ένα  χαμογελάκι όσο όσο να το νιώσουν αυτοί δεν χρειάζεται να το μεταδώσουν!
  Προσπαθώ να βρω αυτό το κάτι που θα κάνει έστω και έναν να χαμογελάσει ( τώρα θα μου πείτε εσένα περιμέναμε ή το άλλο και τι είσαι εσύ για να  κάνεις καποιον να χαμογελάσει;
  Μια φίλη ίσως που και αυτή χρειάζετε ενα χαμογελάκι !  Οπότε σας καταλαβαίνω !Ας αρχίσω λοιπόν την περιπλάνηση μου  και ίσως σκοντάψω κάπου ευχάριστο, βγαίνω έξω στην αγορά ,μικρή α γορά από πάντα   ναι αλλά εδώ και 2-3  χρόνια έχει μικρύνει ακόμη πιο πολύ  πρώτα ήταν γεμάτοι οι δρόμοι με κόσμο αυτο μπορώ να το επιβεβαιώσω  γιατί είμαι μέσα στην αγορά,τώρα  που και που βλέπεις κανέναν  να κυκλοφορεί  με άνεση      χα  ναι με άνεση  γιατί πιο παλιά τα χέρια ήταν φορτωμένα με τσάντες γεμάτες καλούδια  και όσο νάναι τώρα μια δυο τσαντούλες που στον πάτο κάτι  δείχνει να εχει μέσα!!
  Το χαμόγελο που λέγαμε;;      πάει περίπατο  μια καλημέρα σκέτη  και σχεδόν κατσουφικη απ' όλους ,ας μαζευτούμε μέσα μπορεί εκεί να βρούμε κάτι καλύτερο
   Μέσα τώρα   βεβαίως κάποια άτομα δεν βρίσκουν δουλειά  και κάποια δεν πληρώνονται  εδώ και πολύ καιρό  λόγω καθυστέρησης πληρωμών  κάποιους τους έκοψαν  λεφτά  για να πληρωθούν τα μνημόνια  (δεν έχει καμιά σημασία φίλοι μου αν αυτά ατ μνημόνια θα ανοίξουν κάποια στιγμή πολλά μνήματα) 

Ας ανοίξουμε λίγο την τηλεόραση  ,απαπαπαπα  κλειστην και δω μνημόνια  ,ψέματα τσακωμοί ,εσύ φταις όχι εσείς φταίτε ,όχι οι εφταιξαν  βρε άντε και ....  όλοι φταιξατε και πιο πολύ εμείς που σας ψηφίσαμε  καθικια !
  ΑΑΑ  τώρα ας βάλουμε το ιντερνετ ναι αυτό που τώρα κάθεστε και συ μπροστά  του και λες ας δούμε τι έγραψε η Σταλαματιά  η Ανδρούλλα κατά κόσμο(ναι αυτό ειναι το όνομα μου) κοινό κυπριακό όνομα που σε λίγες μέρες θα γιορτάζει κιόλαςς αμέ!
  Αχ φίλοι μου και δω απελπισία όλοι μας ξέρουμε τα πάντα ,ξέρουμε πως θα λυθεί το κυπριακό ,ξέρουμε ποιος φταίει για την εισβολή στη Κύπρο ,ξέρουμε που κάνουν λάθος οι πολιτικοί  και   κοντευουμε να φαλησρισουμε  και να πινασουμε ολοι και εδω στην Ελλαδα και εκει στην Κύπρο (αμαν ρε παιδιά εσείς εκει στη Κύπρο προσέξτε λίγο να έχουμε και μεις που να παμε αμα μας κόψει  η λόρδα) .
  Εγώ πάντως ποτέ δεν βρήκα καμιά λύση και δεν ξερω ακριβως ποιός φταίει   μάλλον φταίνε/με ΟΛΟΙ!!! Χαμογελάστε ειναι μεταδοτικό!! το εχετε ξανακούσει και δεν πιανει;  ειστε μακρυά να σας γαργαλίσω!!!