Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Το δέντρον της ζωής

 Εκάμασιν το κέφι του ,χωρίς καμιάν προφύλαξη τζιαι γίνεις ο καρπός τους  τζιαι γίνηκες το θύμαν τους ,ενι ξέρω μπορεί τζιαι η μάνα σου να ήταν θύμα όπως τζιαι σου.
  Επήρες την πρώτη σου ανάσα τζιαι η ζωή αννοίετουν μπροστά σου ,να μεγαλώσεις τζιαι να παίξεις με τις κούκλες σου, να τρέξεις με τις φιλενάδες σου ,να ακούσεις τη γκρίνια των γονιών σου  γιατί αρκείς να γυρίσεις στο σπίτι μετά το σχολείο επειδή θέλεις να κλέψεις ματιές  τζιαι φιλιά με τον αγαπημένο σου.
  Μπορεί τζιαι να έβρεισκες έναν όμορφο τζιαι καλόν άντρα  για να παντρευτείς να κάμεις δικά σου μωρά τζιαι να χαρείς τον έρωτα.
  Ομως  τζιοίνοι  που σε άφηκαν να φουλιάζεις μες τη τζιοιλιά της μάνας σου 9 μήνες αποφάφισαν ότι εν πρέπει να ζήσης  τζιαι ότι ήταν λάθος σου που  πήρες την πρώτη σου ανάσα.
 Σε άρπαξαν  όπως τους γύπες που αρπάσουν τα μιτσιά αρνιά με τα νύσια τους τζιαι σε πέταξαν κάτω που μιαν ελιά. Λαλούν πως εν το δεντρόν της ζωής ,φαντάζουμε ότι τωρά ξέρεις πως είναι  ψέματα τζιαι ενεν το δεντρόν της ζωής ,γιατί αν ήταν, τώρα θα είχες πάρει πολλές ανάσες εκτός από τη πρώτη  με το κλάμα  τζιαι εκτός από τις αδύναμες κάτω που το δεντρό, τις μικρές τζιαι κομμένες από το κρύο.
 Κορούα  που ενε πρόλαβες να παίξεις, να γελάσεις, να χωθείς μες την αγκάλη της μάνας σου, να κλάψεις γιατί σε μάλωσσαν ,όι ένι φταίει η ελιά φταίνε οι άνθρωποι που πήγες σε έναν άλλο κόσμο .
 Η ελιά εν να τζιαμέ πάντα να δίνει καρπό, να προφυλάξει κάποιους διαβάτες από τον ήλιο και κάποιους από τη βροχή ,να  κόψουν κάποιοι το καρπό της για να μπορέσουν να ζήσουν,ναι μπορεί πρόσκαιρα να δίνει ζωή σε κάποιους ,όχι όμως σε σένα!
 Όχι στους αγγέλους!
 
 Εσένα άνθρωποι σου έδωσαν ζωή και άνθρωποι στην πήραν!
    Δεν ήθελα να διορθώσω κανέναν ορθογραφικό λάθος!