Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κλιμακτήριος

Δεν  ήμουν σίγουρη για να γράψω αυτή την ανάρτηση,  αλλά μετά είπα δεν ενοχλείς κανένα γράψε ότι σκέφτεσαι και άσε τις παραξενιές.
  Κλιμακτήριος,   μια περίοδος στη ζωή της γυναίκας  λίγο περίεργη ,μερικοί μπορεί να νομίζουν ότι τελειώνει η ζωή της γυναίκας ,αλλά κάνουν ΛΑΘΟΣ (Εγώ δεν θα γράψω επιστημονικά άμα θέλει κανένας να το δει επιστημονικά το θέμα πολύ απλά το βρίσκει στο ίντερνετ) Θα γράψω σαν εμπειρία το θέμα που μπορεί και στο τέλος να μη μπορέσω να τα πω και όπως θα ήθελα ή όπως είναι πραγματικά.
 Ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ιδρώσει μα ποτέ εκτός και αν είχα 40 πυρετό ,εξάψεις ; τι ήταν αυτό; άκουγα άλλες γυναίκες που είχαν εξάψεις και απορούσα  !τι τις πιάνει μωρέ και αυτές άντε από κει!!
 Αλλά  πριν  2-3  χρόνια  οϊμέ  και να οι εξάψεις  και  να ο ιδρώτας  στο λαιμό !και να  ο ιδρώτας στη ραχοκοκαλιά!  Και βγάλε  το ρούχο γιατί κάνει ζέστη  και σε δευτερόλεπτα ξανά βάλε το ρούχο γιατί κάνει κρύο, όλη την ώρα,  και κάνε αέρα στα μούτρα  με τη βεντάλια και βγες έξω να πάρεις αέρα , εμ το άλλο; κάνε ένα τεστ  και έχεις καθυστέρηση,  από εγκυμοσύνη;και ας ξέρεις ότι έχεις λάβει τα μέτρα σου!
 Το άλλο; που εκεί που δεν έτρωγα γλυκά , να κατεβάζω τις πάστες και ότι έπεφτε στα χέρια μου;!!Τα νεύρα μου!! και να παίρνω τα κιλά 10 τουλάχιστο ,όχι δεν είμαι χοντρή! αλλά  θέλω να τα χάσω!! Αφήστε τις εξάψεις κατά τη διάρκεια του ύπνου!εκεί δεν είχα και κοινό, μόνο το σύζυγο που ξυπνούσε από τα ανακατέματα μου!
  Πιστεύω ότι έχουν περάσει τα πολλά  ,έχει και τα καλά της η εμμηνόπαυση  μετά από 30-40   χρόνια περιόδου κάθε μήνα ελευθερώνεσαι ,μπορεί να έχουν βγάλει σερβιέτες με φτερά αλλά σαν την ελευθερία της εμμηνόπαυσης δεν έχει!!
  Και τι έγινε αν δεν μπορεί μια γυναίκα να κάνει παιδί στα 50και μετά;  δεν παύει να είναι γυναίκα! όποια είναι να κάνει θα κάνει παιδιά πολλά χρόνια πιο πριν οπότε είναι σε μια φάση η γυναίκα ελευθερίας ,για φανταστείτε να έβλεπαν περίοδο οι γυναίκες στα 70-80 τότε με συγχωρείτεαλλά καλά καλά  δεν θα μπορούμε να μαζέψουμε τα βρακιά  μας  !τις σερβιέτες θα κουμαντάραμε;.