Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Η υγιεινή σε μια δεξίωση

Εν ηξέρω αν οι άλλοι άνθρωποι έχουν το συγκεκριμένο πρόβλημα δλδ να ανακατσιούν, αλλά εγιώ έχωτο। Για παράδειγμα άμα πάω σε γάμο ,βλέπω άλλους που αφου σιαιρετήσουν το αντρόγυνο πιάνουν το λοκούμι τζιαι τρώντο αμέσως ή πιάνουν τα διάφορα ορεκτικά που τους μπουφέες τζιαι καταβροχθίζουν τα। ।Μα τσιήνα τα σιέρκα τους εν σαν να επιάασιν εκατοντάδες σιέρκα,οξά έσιει καμιά φουντάνα δίπλα που τούς νεόνυμφους τσιαι πλυνίσκουντα? Εγιώ πάντως εν είδα αλλά ούτε τσιαι πρέπει να έσιει।Όμως σκεφτείτε, την ώρα που βάλλετε βούκκο το λουκουμούι πόσα σιέρκα γλύφετε?।Ή την ώρα που το τρώτε τσιαι έρκετε ο γνωστός σας ή τσιαι συγγενής που έσιετε κάνα γρόνο να το δείτε τσιαι δώστου σιερετούρες?। Έπρεπε στα τραπέζια με τούς μεζέες νάχουν τσιαι υγρά χαρτομάντιλα να καθαρίζει ο κόσμος τα σιέρκα του οξά εν πολλά μιάλον έξοδο ? । Κάμνουν που κάμνουν τόσα άλλα έξοδα ας το κάμουν τσιαι τούτο! Εξάλλου ένας να το κάμει ύστερα εν να το κάμουν ούλλοι ।Τι να σου κάμουν οι οδοντογλυφίδες που αντικαθιστού το πιρούνι?Τσιαι μια τελευταία απορία γιατί μερικοί δοκιμάζουν ούλλους τους μεζέδες άμα παένουν σε γάμο? Εν που σίερο το στομάσιη τους? Τσιαι για σίουρα πράματα να πέρνετε μαζί σας υγρά χαρτομάντιλα ।Τσιαι όι εν δουλεύκω σε εργοστάσιο με χαρτομάντιλα .

15 σχόλια:

Lexi_penitas είπε...

Νομίζω κάπου διάβασα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μικροβίων είναι αθώα. Αλλά και να μην είναι ποιος αρρώστησε επειδή έτρωγε μεζεδάκια με άπλυτα χέρια; Εγώ πάντως ποτέ.

Σταλαματία σε βρίσκω υπερβολική και σε φαντάζομαι περίπου σαν τη συμβία μου. Μανιακή της καθαριότητας.

Ανώνυμος είπε...

"Η καθαριότητα είναι μία πλάνη..." (σε ρυθμούς συνθήματος διαδήλωσης)

stalamatia είπε...

Lexi Penitas
Μα δε φοβάμαι τα μικρόβια ,η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο περίεργη .Είναι κάτι που δεν το θέλω, έτο ανακατσιώ νακκουρί ορισμένες καταστάσεις . Και μην φανταστείς πως με όποιον κάνω χειραψία τρέχω να πλυθώ.Στους γάμους είναι διαφορετικά εν πολλύς ο κόσμος.
Ξέρω ότι ενε σωστό που σκέφτομαι έτσι αλλά κατά τα άλλα είμαι νορμάλ.
Τα πιο πολλά μικρόβια τα έχουν τα χαρτονομίσματα τα άτιμα.

Yiota είπε...

σταλαματια, εχεις δικαιο σε αυτο. παντως οταν μπηκα κουμερα και επρεπε να κανω χειραψια επι 2-3 ωρες, εννοειται πως πηγα να πλυνω τα χερια μου (για κανενα 10λεπτο) πριν κατσω να φαω :)
Γενικα πρεπει να μαστε προσεκτικοι..

Candy Candy είπε...

Έχω τζιαι εγώ λίο κόλλημα τζιαι τα αντισηπτικά χαρτομάντιλα εν πάντα μες την τσέντα μου…αλλά διαβάζοντας το πόστ σου εν να το σκέφτουμαι κάθε φορά τζιαι να νεκατσιώ παραπάνω!:-Ρ

prophet81 είπε...

Καλησπέρα. Τι λέει το σχολείο; Πες τους να αφιερώσουν ένα μάθημα στην υγιεινή και γενικά πώς ξεκίνησε η περιποίηση και η συνήθεια των ανθρώπων να ψεκαζόμαστε με αρώματα! Ανέφερε τη Γαλλία στον καθηγητή και εκείνος θα σου πει για τους "βρωμερούς" φίλους μας τους Γάλλους!!!

stalamatia είπε...

candy candy
Σκούπιζε τα χέρια σου με τα μαντιλούθκια, τα ντεττόλ φαντάζομαι και θα είσαι μια χαρά .

prophet81

Mια χαρά πάνε τα μαθήματα σήμερα αρχίσαμε τις πρόβες με τη χορωδία για τις 17 Νοεμβρίου , ημέρα του πολυτεχνείου θα πούμε και ποιήματα ,εσείς τις εθνικές γιορτές?.
Στο κοινωνικό γραματισμό αυτή τη στιγμή κάνουμε για το σωφρονιστικόν σύστημα ,εσείς με ποιό θέμα αρχίσατε?

prophet81 είπε...

Για την 17η Νοεμβρίου δεν έχω ακούσει να ετοιμάζεται ακόμα κάτι. Συνήθως ξεκινάω μια συζήτηση και τα θέματα μετά βγαίνουνε μόνα τους μέσα από αυτή την κουβέντα. Μέχρι στιγμής έχουμε μιλήσει για τον πολύ σημαντικό θεσμό της οικογένειας αλλά και για τον ελεύθερο χρόνο που έχει ένας άνθρωπος σήμερα (ή που δεν έχει)! Την άλλη φορά θα μιλήσουμε μάλλον για το παιχνίδι και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Θα δούμε πόσο διαφέρουν τα παιχνίδια που παίζαμε παλιά με τα παιχνίδια που παίζουν τώρα τα παιδιά και θα αναζητήσουμε το γιατί. Πάντως είναι καταπληκτικά παιδιά. Την καλημέρα μου και καλό μήνα!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Τζιαί εδώ που τα λέμεν, δίκαιον έεις...

(Καλαμαρού είμαι... πιστεύω να τα κατάφερα)
;-)

Το καταδιασκέδασα, να 'σαι καλά και καλώς σε βρίσκω

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

stalamatia είπε...

Γλαρένια
Μια χαρά τα πας με τα κυπριακά να διαβάζεις συχνά τους κύπριους μπλόγκερ και στο τέλος θα γράψεις και στη κυπριακή διάλεκτο.Άμα δεν παινέψω το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει.

Αποτηνέδρα
Είσαι και έγκυος? τρώμε παιδί μου απλά πλένουμε τα χέρια πρώτα!!
Υ.Γ. Κορίτσια κανονίστε να με κυνηγάνε αυτοί που φτιάχνουν του μπουφέδες.

APOTINEDRA είπε...

Αυτό με τους γάμους δεν τοχα σκεφτεί αλλά το θυμήθηκα χτες βράδυ σε μια δεξίωση και δεν άγγιξα το μπουφέ:)

guerrero7,62 είπε...

dear ωραιο το ποστ σου αλλα επρεπε να αλλαξεις την τελευταια φραση,αν δουλευες σε εργοστασιο δεν θα σε εκοφτε,αν ειχες εργοστασιο με χαρτομαντηλα ειναι αλλη κουβεντα :))

stalamatia είπε...

guerrero7,62

Χα χα Ούτε το ένα ούτε το άλλο ,μεταξύ μας δε θα με χάλαγε ένα εργοστάσιο ,αλλά δυστυχώς, θα το αντέξω κι'αυτό!!!.
Χαιρετισμούς στη πατριώτισσα .

Aceras Anthropophorum είπε...

Αγαπητή Σταλαματία, όταν επαντρέφτηκα ήταν 20 Ιουλίου. Άρκεψεν το σιαιερέτημαν που τες 8 τζαι εκράτησεν μέχρι τες 11:30 που εχορέψαμεν τον χορόν της λίρας. Ευτυχώς που οι αρσινιτζοί αντρέπουνται να φιλούν την νύφφην διότι δεν ιξέρω που ήταν να πάει να σταθεί η καλαμαροελβετού μου που εν παραπάνω μανιακή που λλόου σου με την ξιμαρισιάν. Πρώτην ημέραν έβαλλα βέραν, τζαι σφίξε σφίξε οι ττόκκες ελίσαν μου τα δακτύλια μου πας την αραβώναν τζαι εφκάλαν μαυράθκια. Όταν εσκεύτηκα να την βάλω στο αριστερόν ήταν ήδη αργά. Τα δαχτύλια μου επριστήκαν τζαι δεν έφκαιννεν.

Το μεγάλον το κακόν όμως ήταν που όπως έρκουμουν που έξω ούλλοι εθέλαν να με φιλίσουν πας τες βούτσιες. Τζαι τες θκυό. Τζιαμέ εκατάλαβα θκυό πράματα. Πρώτον οι παραπάνω αρσινιτζοί δεν ιξουρίζουνται πρίν να παν εις τον γάμον. Εμπαίνναν μου τα γένια τους σαν τα βελόνια. Το δεύτερον πράμαν που εκατάλαβα ήταν ότι ο κλιματισμός του κέντρου δεν εδούλεφκεν καλά. Καταδρωμένοι όπως ήταν εκολλούσαν την την βούκκαν την μουσιεμένην με την αρμύραν του δρωμάτου πας την βούκκαν την βελονισμένην τζαι ήταν σαν να έβαλλες όξινον τζαι άλας πας την πληγήν. Εθώρουν φίλον καρδιακόν τριάντα πλάσματα πιό πισω στην ουράν τζιαι επαρακάλουν ναν τουλάχιστον ξιουρισμένος. Εννοείται ότι ελούθηκα πριν να ξαφιλήσω την νύφφην. Τζαι αποφάσισα τζείνην την ημέραν αν μεν ιξαναπαντρευτώ.

stalamatia είπε...

Ασερα ίντα παραστατικός που είσαι!
Αν εθώρες τα μούτρα μου την ώρα που εθκιάβαζα τες σιερετούρες του γάμου σου ήταν να γελάς.
χα χα ελούθηκε λαλεί, γιατί υπήρχε περίπτωση να σε αφήκει η νύφη να της κοντέψεις πριν να απολυμανθείς?
Φτηνά τη γλύτωσε η νύφη.